fbpx
Instructor Image

Пузік Світлана Григорівна

сімейна медицина

 Місто: Запоріжжя
 Посада: доцент кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини, фізичного виховання та здоров’я
 Спеціальність: загальна практика, сімейна медицина
 Місце роботи: Запорізькй державний медичний університет
 Регалії: кандидат медичних наук
 Заслуги: почесні грамоти від МОЗ України та Міської ради м.Запоріжжя.
 Освіта: вища медична
 Наукові праці: кандидатська дисертація на тему “.Особливості застосування капотену, карділу та тіотриазоліну у хворих із хронічною серцевою недостатністю, що перебігає на фоні гіпертонічної хвороби і симптоматичної ниркової артеріальної гіпертензії ”
 Про себе: Приймаю участь та виступаю з доповідями на наукових конференціях та з’їздах міжнародного, загальнодержавного та реґіонарного рівня. Автор 149 наукових праць, 2 навчальних посібників, 1 монографії. Пройшла науково-педагогічне стажування «Інноваційні освітні технології: досвід Європейського Союзу та його впровадження в процес підготовки медичних працівників» (Люблінський науково-технологічний парк (ЛНТП) м. Люблін, Республіка Польща. Ліцензована за фахом «Загальна практика, сімейна медицина», «Кардіологія», «Ендокринологія» «Гастроентерологія» «Гематологія». Маю приватну медичну практику за спеціальністю «Загальна практика, сімейна медицина» та «Терапія»

  РЕЗЮМЕ

   Пузік Світлана Григорівна
   Кандидат медичних наук, доцент кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини, фізичного виховання та здоров’я Запорізького державного медичного університету.
   Загальний стаж роботи лікарем – 38 років; викладачем у вищих учбових закладах III-IV рівня акредитації – 26 роки
   Приймаю участь та виступаю з доповідями на наукових конференціях та з’їздах міжнародного, загальнодержавного та реґіонарного рівня.
   Автор 149 наукових праць, 2 навчальних посібників, 1 монографії.
   Пройшла науково-педагогічне стажування «Інноваційні освітні технології: досвід Європейського Союзу та його впровадження в процес підготовки медичних працівників» (Люблінський науково-технологічний парк (ЛНТП) м. Люблін, Республіка Польща.
   Ліцензована за фахом «Загальна практика, сімейна медицина», «Кардіологія», «Ендокринологія» «Гастроентерологія» «Гематологія».
   Є приватна медична практика за спеціальністю «Загальна практика, сімейна медицина» та «Терапія»

 Email : svetapuzik45@gmail.com
 Instagram Facebook
Контакт клініки: Doctor-puzik.zp.ua, ул.Лермонтова , 18, Zaporozhye, Ukraine 69035

Написать спикеру