fbpx

Інсомнія в практиці невролога та шляхи її подолання

Інсомнія в практиці невролога та шляхи її подолання
Реєстрація
Опис Курсу
Початок: 15.11.2022 о 16:00
Бали: 10
Оф. номер заходу БПР від Центру Тестування: 1008683
Онлайн
Вся Україна.*
Захід для наступних лікарських спеціальностей: Алергологія, Дитяча алергологія, Дитяча ревматологія, Дитяча кардіологія, Дитяча кардіоревматологія, Дитяча психіатрія, Дитяча імунологія, Дитячі інфекційні хвороби, Імунологія, Загальная практика – сімейна медицина, Лабораторні дослідження факторів навколишнього середовища, Інфекційні хвороби, Наркологія, Ревматологія, Токсикологія, Терапія, Кардіологія, Ортопедія і травматологія, Терапія, Неврологія, Педіатрія, Психіатрія, Психотерапія, Психофізіологія, Організація і управління охороною здоров’я, Фізична та реабілітаційна медицина

 Для учасників буде доступний інтерактивний чат. Під час ефіру кожен зможе вільно ставити питання та отримає відповідь від спікера.
 Для отримання сертифікату потрібно відповідати на тестові питання протягом прямого ефіру. Сертифікат з акредитаційними балами за участь отримаєте протягом 5-ти робочих днів на електронну пошту.
 Якщо не зможете бути з нами онлайн, надаємо можливість подивитися запис доповіді.
 Шановні колеги, на практикумі використовується українська, російська та англійська мова.
При використанні недержавної мови переклад доповіді буде у слайдах презентації.

Доповідачі

Міщенко Тамара Сергіївна

Харків, Україна
  • Зав. кафедри неврології, психіатрії, наркології та медичної психології Харківського Національного університету імені В.Н. Каразіна, Головний науковий співробітник ДУ ІНПН НАМН України, д-р мед. наук, проф.

Чумак Станіслав Анатолійович

Київ, Україна
  • К.м.н, старший науковий співробітник Інституту психіатрії Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Сертифікат
Учасники онлайн заходу отримають електронний сертифікат з балами безперервного професійного розвитку відповідно наказу Міністерства охорони здоров’я України №446 від 22.02.2019 року
Онлайн захід відбудеться, з метою підвищення кваліфікації лікарів згідно наказу №446 МОЗ України «Про безперервний професійний розвиток лікарів» від 22.02.2019, та згідно реєстру Заходів 2020 року МОЗ України, «Сучасні досягнення в практиці лікаря».
У зв’язку з карантинними заходами в Україні даний масйтер-класс пройде як очний семінар у вигляді телемосту в режимі реального часу.