fbpx

Перші 1000 днів життя дитини. «Чудова сімка» станів, пов’язаних з порушенням харчування

Перші 1000 днів життя дитини. «Чудова сімка» станів, пов’язаних з порушенням харчування
Реєстрація
Учасники заходу отримують сертификат з балами БПР. Чому перші 1000 днів такі важливі? Концепція «перших 1000 днів» була вперше розроблена Unicef і є дуже важливою з точки зору правильного розвитку, харчування та зростання дитини. Це період, який складається з 9 місяців вагітності та перших 2- х років життя дитини, є вирішальним, особливо щодо взаємозв’язку з їжею. Якщо дитина не їсть поживної їжі, має певні проблеми, пов’язані з харчуванням та розладами органів травлення, її тіло і мозок не розвиватимуться правильно, що звісно впливатиме на її майбутнє здоров’я. Про що буде захід? Ми розберемо основні стани пов’язані з особливостями та порушеннями харчування вагітної жінки, годуючої матері та дитини раннього віку. Особлива увага буде надана найбільш розповсюдженим станам порушення травлення у дітей раннього віку та їх диференційній діагностиці. Кому буде цікавим відвідання заходу? В першу чергу педіатрам, лікарям загальної практики, сімейної медицини, неонатологам, гастроентерологам, а також всім, хто має справу з веденням вагітних жінок та лікуванням жінок на етапі грудного вигодовування. Чому варто відвідати захід? Слухачі отримують алгоритми діагностики та лікування найбільш розповсюджених станів пов’язаних з порушенням органів травлення та основні поняття щодо організації грудного вигодовування.
Опис Курсу
Початок: 29.04.2023 о 11:00
Бали: 10
Оф. номер заходу БПР від Центру Тестування:
Онлайн
Вся Україна*
Захід для наступних лікарських спеціальностей: Педіатрія, Неонатологія, Дитяча гастроентерологія, Загальна практика – сімейна медицина, Дитяча алергологія, Гігієна харчування та дієтологія, Акушерство і гінекологія, Алергологія, Бактеріологія, Вірусологія, Дитяча імунологія, Дитячі інфекційні хвороби, Клінічна біохімія, Клінічна лабораторна діагностика, Лабораторна імунологія, Мікробіологія і вірусологія, Терапія, Імунологія, Інфекційні хвороби, Функціональна діагностика, Неврологія.
Ціна
400грн.
Промокоди на партнерських заходи не діють. Для членів Асоціації надана постійна знижка

Доповідачі

Кравченко Тетяна Юріївна

Одеса, Україна
  • К.м.н, доцент

Копійка Ганна Кузьмівна

Одеса, Україна
  • К.м.н, доцент
Онлайн-семінар відбудеться, з метою підвищення кваліфікації лікарів згідно наказу №446 МОЗ України «Про безперервний професійний розвиток лікарів» від 22.02.2019, та згідно реєстру Заходів 2020 року МОЗ України, «Сучасні досягнення в практиці лікаря».
У зв’язку з карантинними заходами в Україні дана конференція пройде як очний семінар у вигляді телемосту в режимі реального часу.